O Nama:

po čemu smo drugačiji

Po čemu smo drugačiji?

  • Pristup Klijentima: Trudimo se da steknemo dugoročno poverenje naših klijenata te svakom pristupamo individualno pružajući individualne usluge.  
  • Mreža Kontakata: Imamo veliku mrežu sportskih kontakata koja nam pruža više mogućnosti i bolje ponude.  
  • Edukacija i Podrška: Naš tim pruža potpunu podršku i kompletnu edukaciju o životu studenata u Americi.  
  • Etika i Transparentnost: Integritet i poverenje su na prvom mestu naše agencije u cilju sticanja dugoročnog partnerstva. 
Graduation Cap
Naše vrednosti

"Turning passion into profession. Elevate your game with our expert guidance!"

Vizija

Vizija

Vidimo budućnost u kojoj mladi sportisti ostvaruju svoje najveće snove na sportskim terenima i univerzitetskim kampusima u Americi. Želimo stvoriti zajednicu strastvenih sportista koji hrabro izlaze izvan svoje zone komfora i ostvaruju svoj potencijal. Kroz PlayUSA Agency, želimo biti katalizator promena, transformišući živote sportista pružajući im podršku koja ide mnogo dalje od sportskih terena. Naša vizija je oblikovana empatijom i željom da svakom sportisti pružimo priliku da se oseća podržano, hrabro i ostvareno dok trči ka svojim snovima.

Misija

Misija

Naša misija je da povežemo talentovane mlade sportiste sa vodećim univerzitetima u SAD-u i pomognemo im da ostvare svoje sportske snove. Posvećeni smo pružanju vrhunske podrške, savetovanja i mentorstva kako bismo pomogli sportistima u razvoju njihovih veština, postizanju sportskih ciljeva i obezbeđivanju obrazovanja i sportske karijere na najvišem nivou.

Moto

"Izaberi svoj put, ostvari svoje snove"

Moto

"Izaberi svoj put, ostvari svoje snove"
zašto play usa agency?

Zato što smo i same prošle isti put!

Kreativnost!

Činimo ovaj proces uzbudljivim i jednostavnijim.

Specifičnost!

Biramo univerzitet prema vašim specifičnim interesovanjima.

Prestiž!

Visok kvalitet usluga.

Podrška!

Pružamo konstantnu podršku tokom cele pripreme za odlazak.

Tijana Antic athlete

Tijana Antić

Tijana Antić je osnivač Play USA agencije. Atletikom se bavila od svoje 8 godine u AK Novi Beograd, potom AK Crvena Zvezda u Beogradu. Takodje je bila članica juniorske reprezentacije Srbije na mnogim takmicenjima. Nakon završene srednje škole dobila je stipendiju na McNeese State University, Louisiana gde je završila prve dve godine, a potom se transferovala na California State University, Freno, California gde je završila Osnovne zajedno sa Master Studijama. Tokom Master studija radila je kao trener i stekla veliki broj konekcija u Kaliforniji. 

 

  • Winner of the Kinesiology Distinguished International Student Award
  • 3 x Mountain West Scholar-Athlete 
  • 3 x USTFCCCA Academic All American
  • 3 x Mountain West Academic All-Conference
Nina Radisavljevic athlete

Nina Radisavljević

Nina Radisavljević je osnivač Play USA agencije. Od 8 godine se bavila odbojkom uporedo sa atletikom kao dugogodišnja članica AK Crvena Zvezda. Nakon završene srednje škole dobila je stipendiju na McNeese State University, Louisiana gde je završila prve dve godine, a potom se transferovala na Robert Morris University, Pennsylvania gde je završila Osnovne zajedno sa Master Studijama.

Queen Victoria Education Škola Engleskog Jezika

Veliki partner naše agencije koja pruža neverovatne usluge spremanja za testove neophodne za odlazak u Ameriku kao što su SAT, TOEFL, ACT, DuoLingo i mnogi drugi. Mogućnost pružanja individualnih i grupnih usluga!

Translate »